Godnatt

Klockan ringer 5.10 imorgon, så lika bra att gå och lägga sig :) Godnatt!


söndag

Har fortfarande inte kunnat lista ut hur jag ska kunna flytta upp inläggen så det inte är sånt stort mellanrum mellan headern och inläggen.. surt! Så ifall någon vänlig själ har lust att förklara/hjälpa mig, kommentera.
 
Klev precis ut ur duschen efter en lång och härlig PW! Måste erkänna själv att det är så sjukt gött att bara gå av sig alla problem i det fina höstvädret. Dagen har varit ganska dryg faktiskt, inte hänt så mycket överhuvudtaget. Men suttit och ändrat massa här på bloggen nästan hela dagen, men utöver det har jag hunnit sola och städa och plocka här hemma! Mamma och pappa kommer hem från Tyskland ikväll och det kan ju va trevligt ifall det inte ser allt för hemskt ut här ;) 

Strax ska jag och min kära syster laga lite käk och sen ska jag packa ihop alla mina saker då tåget går halv 7 imorgon bitti.. Blir tungt då jag varit ledig sen i onsdags men är taggad inför en ny skolvecka :)
Känner att det blev ett långtråkigt inlägg, men med tanke på att det är söndag (drygaste dagen i veckan) så får ni stå ut! Ha en grym söndagkväll, så hörs vi imorn!
 
Bästa Samorine
PUSS

Presentation

Presentationer, varför ska de alltid vara så svåra? Man kan allt om sig själv, men att få det nedskrivet och kunna få det att låta bra är extremt svårt! Men jag ger er en kort beskrivning om mig själv och vill du veta mer,
Läs, kommentera och följ!
 
Vem är jag?
En helt vanlig 16 åring som lever ett så normalt tonårsliv som möjligt men som har ett stort intresse för hästar. Jag kommer från Borås men flyttade ner till Varberg i Augusti då jag började på Svergies Ridgymnasium där nere. Där nere lever jag livet tillsammans med underbara vänner och min skolhäst Samorine. När jag inte är i skolan älskar jag att shoppa, spendera fina stunder tillsammans med vänner och fotografera. Kan även tillägga att musik är min stora passion i livet, kan inte ta mig någonstans utan hörlurar i öronen eller vara hemma utan att musiken är på, på högsta volym. 
 
 
Vad kommer du läsa om?
Du kommer få följa mig i min vardag, som oftast är väldigt spontan! Bloggen kommer inte handla om bara hästar, utan vad som händer i mitt liv från måndag till söndag. Min blogg blir som en dagbok där jag ska kunna gå tillbaka senare i livet och se vad som hände i mitt liv under vissa perioder. Läs om min trötta och sega skoldag, utekvällarna, go-fikan med vänner eller det nya som hängs in i garderoben. Om andra ord läser du om exakt allt!

    


RSS 2.0