Centralen!

Befinner mig just nu inne på centralen och väntar in mina Goa tjejer från Göteborg! Inget speciellt planerat idag :) vi hörs!


Fryser röven av mig


Espresso House

Fikamys på espresso house med mina bästa! Drar mig hemåt vid två för att träffa Jessie en stund i stan, skulle haft "tjejkväll" med henne idag egentligen men det blev inte av så en liten träff på stan istället blir bra :)

Bilden gör så att grädden ser gul ut, javet!


Icona pop

Måste bara tipsa, bästa på länge!


Linje 100

Påväg mot götet, lite spontant sådär! Vi hörs imorn!


Chillmode

Hej, hur mår ni?
Själv är jag trött och blivit ännu mer förkyld under natten :( tråkigt men sant!
Ligger i soffan och kollar film i väntan på att pappa ska komma hem så vi kan åka tillbaka till Varberg :)
Inga planer för ikväll just nu men vi får se lite senare vad som händer!
Ha en toppendag så hörs vi.
PUSS


Sovmorgon!

Har sovmorgon till tjugo över 12, bästa på länge! Har en lektion, idrott som jag inte ska vara med på dock. Ramlade av på hoppträningen i tisdags och har fått väldigt ont i mina knän och rygg :/ så ska till vårdcentralen på måndag.

Ska iaf åka hem till Borås idag då jag äntligen fått mitt efterlängtade höstlov :)
Imorgon har jag utvecklingssamtal vid halv 4 så åker tillbaka ner då för att även ta hem lite saker från lägenheten!
Lovet är inte välplanerat men har lite saker inbokade, bästa vännerna kommer till Borås på tisdag. Hur underbart?!
Vad ska ni göra på erat lov?
PUSS


bloggtorka

har slut på idéer, ingen motivation till att blogga för tillfället. Så ifall det är något speciellt ni vill läsa om eller undrar, kom med idéer!
 
Nu fick ni anledningen till varför jag inte bloggar ofta..
 
 

pluggar

Hej, hur har ni denna underbara fredag? :)
Själv sitter jag och finslipar lite på min naturbruksinlämning, haft håltimma sen halv 10 och börjar inte förrän tjugo över 12. Härligt!
 
Ikväll har vi nollning, ska bli grymt kul! Ska till Angelina vid sex tiden för lite förkrök, så får vi se vad som händer senare under kvällen helt enkelt :) men nu måste jag bli färdig så jag kan skicka in den, vi hörs senare!
PUSS
 
 

Torsdag

Bloggen ligger lite lågt just nu, förlåt för det!
Men jag är halvsjuk, hästen ska skrittas i 5 dagar och det händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu. Därför blir det bara tråkiga inlägg :/ Ska försöka bättra mig, men ni får stå ut med dålig uppdatering ett tag till..

Har suttit och skrivit klart min naturbruksinlämning och haft världens huvudvärk på det. Haft det hela dagen och tror jag har feber också, men skitsamma! Nu är jag iaf dödstrött, så vi hörs!
PUSS


In school

Trött som ett jävla as, skit jobbigt..
Huvudvärk och hungrig på det med!


Sunday

Hej, söndag idag! Dagen då alla ligger bakfulla och mår dåligt, eller?
Själv ska jag alldeles strax iväg på kalas hos mina yngsta kusiner. Så småfixar lite nu innan jag ska åka :)
Tråkigt väder idag med, inte alls roligt. Men kan inte klaga, haft superit väder i en vecka nu!

Iallafall, kör på svart och lockar idag!
Passar bra till det tråkiga vädret ;) hehe
Men ha en toppen dag så hörs vi senare!
PUSS


Godmorgon


Godnatt!

Gokväll får jag väl säga? Precis lagt mig i sängen efter en lååååång dag med stalltjänst och familjemys nu under kvällen. Kunde dra från stalltjänsten redan vid halv 12 idag då jag hade rast ända fram tills Daniella skulle komma och byta av mig, så kunde ta ett tidigare tåg hem :) hade en mysig kväll tillsammans med hela familjen idag, god mat och härligt snack! Alltid lika kul att spendera tid med sin familj.
Är iaf väldigt trött då jag varit vaken sen halv 7 imorse, så ska väl dejta John Blund om en stund!

Godnatt, så hörs vi imorn! <3


121012

Förlåt för dålig uppdatering, inte haft en tanke på bloggen efter allt som hänt! Och den kommer ligga ganska lågt ett tag framöver, då jag inte har lust att blogga för tillfället :/
Idag ska jag iaf till Ullared efter skolan med några från klassen, mysigt :)
Stalltjänst imorgon, så åker tillbaka till Borås vid 4 tiden imorn!
Men vi hörs senare, nu blev det stressigt ;)
PUSS


Borås

Sitter på tåget hem till Borås, kände att jag ville åka hem idag. Har hänt väldigt tråkiga saker i klassen och det är lite jobbigt för tillfället så kände att det vore skönt att bara få komma hem lite..
Så imorgon halv 7 går tåget tillbaka till Varberg :)
Alla mina lektioner nu på eftermiddagen blev inställda så slutade redan vid 2 tiden. Skönt då vädret är jäääävligt gött!
Sol, klarblå himmel och knappt ingen blåst, härligt!
Hur har eran dag varit? :)
PUSS


Goodnight

Dålig uppdatering, förlåt!
Varit en jobbig och ganska stressig dag, därav anledningen till att bloggen blev lidande! Men nu är jag dödstrött så Godnatt :)


Måndag

Varit en väldigt stressig dag, kaos på stalltjänsterna! Men vi löste det bra tillslut, dock kunde jag inte äta lunch då jag inte hann..
Men har ätit litegrann och ska strax iväg för att handla inför en tacokväll tillsammans med Hannah och Sandra, mysigt! :)

Hur har eran dag varit?
PUSS


Trött

Hej, hur har eran söndag varit? Min har varit väldigt tröttsam.. Haha, kanske finns en enkel förklaring till det? Att hå och lägga sig vid 4 och sen gå upp klockan 7 och ha stalltjänst hela dagen är väl inte min bästa plan kanske! Men Vafan, lever bara en gång! :)
Anledningen till varför det blev så sent igår var för att jag drog till min kompis Emelie för lite chillkrök men det resulterade till att det blev väldigt många människor som inte gick hem förrän 4 på morgonen .. Haha!
Men jag kom upp och är för tillfället rätt sliten, men med lite mat i magen och en dejt med duschen ska nog pigga upp mig lite! Men ska strax iväg till stallet igen och kvällsfodra, så vi hörs senare!
PUSS


Ensam

Sitter helt ensam i lägenheten och har sååååå grymt tråkigt! Hemlängtan kommer och går men får bara börja lära mig att ha tråkigt helt enkelt!
Går väl ändå och lägger mig tidigt idag då jag ska vara i stallet halv 8 imorn. Fy, usch och blä.. Vill ha sovmorgon!

Är inte på humör för att blogga egentligen, så vi hörs imorn ist!
Puss och Godnatt :)


Rubrik?

Hej, hur har eran dag varit än så länge?
Jag har mest legat och degat i sängen/soffan. Men ska strax bege mig till Sandared för att kolla när min kusin spelar innebandy match! Håller tummarna för att de vinner :) btw, min brors lag vann matchen med 9-1 igår. Härligt!
Vi hörs lite senare, måste kila iväg nu!
PUSS


frågestund

Kör på en liten frågestund, så våga fråga! Inga frågor är för dumma, skriv ner de du har på hjärtat så ska jag svara så bra som möjligt :) Den avslutas när de trillat in tillräckligt mycket frågor! Svaren KANSKE kommer i ett videoinlägg.. 
 

Innebandy

Hej, hur har ni det denna underbara Fredagkväll?
Själv sitter jag i Daltorpshallen och kollar innebandy, min bror har match. Hade inget annat för mig och tycker det är jävligt kul och att kolla så drog hit :) dock följde ingen kompis med då alla var bokade, vilket jag förstår. Blir nog här en bra stund då matchen tar ca 1.5 timme! Men vi hörs senare ikväll, har en överraskning på gång ;)
PUSS


Fredag

Fredag, vilket innebär att jag ska sätta mig på tåget hem till Borås igen. Åker tillbaka redan imorgon då jag har stalltjänst på söndag! Vet inte riktigt vad som är planerat i helgen, får ta den som den kommer helt enkelt.

Sitter just nu och fyller i min APL-plats lapp i väntan på att matte lektionen ska börja. Vecka 45-46 ska jag ha praktik hos Robin Ingvarsson :) ska bli riktigt kul faktiskt!
Men nu måste jag dra mig, vi hörs senare!
PUSS


Gött häng

Har lite gött häng tillsammans med Matilda och Angelina för tillfället:) Bestämde oss för att ha tacokväll när vi drog hem från Ullared!
Så har käkat precis och sitter nu och lyssnar på musik och tjötar lite, mysigt!
Sover hos Matilda inatt, spontan som är jag ;)

Förlåt för dålig uppdatering idag, men har haft fullt upp..
Säger väl Godnatt nu, så hörs vi imorn!
PUSS


ullared

Sitter och käkar samtidigt som jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, ska dra mig till Ullared tillsammans med tvp tjejer i klassen. Nästan farligt att bo så nära, en halvtimme med buss och jag är där!
Senare ikväll när jag kommer hem igen ska jag och Angelina ha tacokväll samt äta kanelbullar då det är kanelbullens dag idag! :)
 
Men måsta snabba på lite, ska strax gå ner till stationen!
Vi hörs ikväll, puss!
 
 

5 sanningar

* Jag säger minst 1 gång om dagen att jag ska börja träna och äta nyttigt, men så gör jag inte det.
* Jag är beroende av min mobil, kan inte ens gå på toaletten utan den.
* Jag har blivit jätte säker i hoppningen sen jag började på SRG.
* Jag ÄLSKAR att sova!
* Måste lyssna på musik nästan jämt, får jag inte lyssna sjunger jag i huvudet.
 

Mästerkock

Mästerkocken är i farten!:)
Äntligen lite mat i magen efter en lååång dag i stallet och skolan. Ridit två hästar och knappt ätit något, ingen bra blandning... Usch va ont i magen jag haft!
Ska strax hoppa in i duschen och sen dejta tvn lite :) ikväll blir det lite ensamt för min del! Antar väl att det är skönt det med..
Vi hörs!
PUSS


bebeliiiiiiito♥

Fyra bilder från hoppträning igår, bästa hästen♥

 





 
Hörs senare ikväll, ska ha lektion nu! :)
PUSS
 
 
 
 
 

Hos matilda

Sitter hemma hos bästa Matilda och dunkar musik! Livet är på topp <3
Blir lite x-factor tittande tillsammans innan jag ska dra mig tillbaka hemåt.

Hoppträningen gick bra till en början, men sen då allt kopplades ihop till en bana gick det bara utföööör! Den sämsta ritt jag nånsin gjort tror jag, men vafan? Motgångar måste finnas också!
Tror dock att detta berodde på de nya bettet, hon gick såå dåligt på det och kände hur mycket hon hatade det... Stackarn!

Men vi höra lite senare, måste var lite social med vännen min :)
PUSS


School

Började dagen med att försova mig, tummen upp till mig! Sen när jag är som mest stressad fungerar inte min nyckel in till förrådet min moppe står i, så får inte ut den. Efter ca 10 minuter kom en tjej ut som lyckades öppna med sin nyckel även fast vi har likadana, så kunde ta ut moppen men inte låsa efter mig, great!
Så kan inte påstå att dagen börjat bra, men sitter just nu och kollar film med klassen :) men vid 11 ska jag lära mig att köra traktor, hur coolt lixom?!
I eftermiddag blir det hoppträning, hoppas den går bättre än vad dressyren gjorde igår..
Hoppas ni får en grym dag, så hörs vi senare! :)

PUSS


Halvt död

Spenderade kvällen hemma hos Matilda, riktigt mysigt!
Gullig som hon är bjöd hon på lite mat och massa skratt :)
Men med tanke på att jag varit vaken sen 5 imorses och haft en lång dag, ligger jag halvt död i sängen!
Så det får helt enkelt bli Godnatt för min del, vi hörs imorn!


chillmode

Sitter och käkar popcorn framför tv:n, härligt som fan!
Hunnit packa upp och laga lite mat sen jag kom hem, så sitter och försöker sysselsätta mig så mycket som möjligt. Hatar att bli rastlös, men ska till Matilda lite senare och kolla på x-factor :) blir nog mysigt. 
Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om, så kommentera ifall ni vill läsa om något speciellt!

Vi hörs senare ikväll eller imorgon, puss!
 

Regn regn regn

Är inte regn det bästa som finns? Är det bara jag som älskar det så mycket? De kalla, blöta och stora genomskinliga dropparna som förstör det mesta av ens dag...
Känns som om denna dagen inte kommer bli jätte bra, det regnar och dressyrträning gick inte alls bra! Hon va bråkig, tjafsig i munnen och fööööör pigg! Får hoppas på att hoppträningen går bättre imorn :)
Hur har eran dag varit? Hoppas den är bättre än min :)

PUSS


Mot Varberg

Lämnar Borås och drar mig tillbaka till Varberg, härligt!
Idag har jag stalltjänst hela dagen, vilket innebär att jag slutar halv 5. Men dressyrträning på bästa hästen väntar :)
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får väl se vad dagen bjuder på först!

Men vi hörs under dagen, puss!


RSS 2.0